Uusimmat uutiset

13.3.2018 Kunnallisissa asumismenoissa lähes 1 000 euron ero

Kuntien rooli asumisessa ja asumiseen liittyvissä kustannuksissa tulee korostumaan edelleen, kun sotetehtävät ja soterahoitus siirtyvät maakunnille. Vaarana on, että kunnallisveron jäädytyksen yhteydessä, muut maksut kuten kiinteistövero, vesi- ja jätemaksut paikkaavat kuntien kassaa.

Lue lisää

 

9.3.2018 Kutsu Suureen Mökkiläisseminaariin 13.4.2018 klo 13.30- (Kevätmessut, Helsinki)

Vapaa-ajan asukkaat ja valtakunnan päättäjät keskustelevat ajankohtaisista mökkeilyasioista. Mukaan seminaariin mahtuu 200 ensiksi ilmoittautunutta, jotka saavat sisäänpääsyliput Kevätmessuille maksutta.

Lue lisää

 

27.2.2018 Pientalomyönteisin kunta 2018 -kysely. Vastausaikaa jatkettu 19.3. asti!

Mielipiteesi on meille arvokas! Kerro mikä kunta Suomessa on asumisen ja rakentamisen kannalta pientaloasukkaalle myönteisin paikka elää, asua ja rakentaa. Vastausten perusteella paikalliset omakotiyhdistykset saavat tärkeää tietoa siitä, mitkä asiat omassa kunnassa vaativat kehittämistä ja mitä hyviksi koettuja asioita omassa kunnassa tulee jatkossakin vaalia.

Lue lisää

 

Toiminnanjohtajan terveiset

23.11.2017 Yhdessä saamme tuloksia

Energiatodistusta kohtuullistetaan kertoimien osalta vuoden 2018 alusta, jätevesisääntelyä on huojennettu, kotitalousvähennyksen korvausprosentti kasvoi ja maankäyttö- ja rakennuslakiin on saatu parannuksia esimerkiksi vapaa-ajan asunnon muuttamiseksi pysyvään käyttöön. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän meillä on vaikutusvaltaa!

Lue lisää

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä