Tervetuloa Rauman Pientalot yhdistyksen kotisivuille.

Rauman Pientalot yhdistys on perustettu 5.3.1980. Jäseniä on jo lähes 1300 - tule sinäkin mukaan!

Yhdistys on poliittisesti riippumaton ja jäseneksi voi liittyä asumismuodosta riippumatta. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsenten etujen ajamisessa asumiseen liittyvissä asioissa. Myös vapaa-ajan asuntojen omistajat ovat tervetulleita jäseneksi!Miksi Omakotiyhdistys?

Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen alueemme pientalo- ja vapaa-ajan asukkaat. Yhdessä voimme vaikuttaa paikallisesti mm. kaavoitukseen, ympäristöön, turvallisuuteen sekä asumisviihtyvyyteen. Tehdään meidän kunnasta paras mahdollinen paikka asua!

Edunvalvonnan lisäksi yhdistys voi järjestää myös paikallista toimintaa kuten luentoja asumisen asioista, kasvinvaihtopäiviä, kylätapahtumia, yms. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista toimintaa sinä kaipaisit alueellemme! Yhdistyksestä löytyy aina samanhenkisiä ystäviä, joten sinun on myös helppo toteuttaa itseäsi yhdistyksen kautta.


Haluan liittyä jäseneksi!
Rauman Pientalot Yhdistys
20.00 €

Yhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon

Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisen asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Liitto haluaa edistää pientalovaltaista asumistapaa ja tuoda suomalaiseen asumispolitiikkaan lisää todellisia vaihtoehtoja. Liiton tavoitteena on kohottaa omakotiasumisen arvostusta valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa sekä linjauksissa. Lue lisää liiton teemoista! Mitä enemmän meitä jäseniä on, sen paremmin meitä kuunnellaan! 

Liiton kautta saat neuvoja ja hyötytietoa sekä rahanarvoisia etuja. Lue lisää jäsenyyden hyödyistä.

Liity nyt ja ota edut itsellesi!


Tervetuloa syyskokoukseen!

Yhdistyksen  SYYSKOKOUS  pidetään  torstaina  30.11.2017  klo 18 alk.  JÄRJESTÖTALOSSA  os.  Siikapolku 1  RAUMA  

Sähköinen jäsenviestintä

Kuka ei ole ilmoittanut vielä sähköpostiosoitetta liitolle, tee se nyt, niin saat
helposti käyttöösi jäsentiedotteet, aina tuoreeltaan. Sekä saadaan myös
yhdistyksen tiedotteet kätevästi jaettua ja säästetään tällä euroja.
toimisto@omakotiliitto.fi

Uutisia