Hyvä järjestöaktiivi - kiitos, että olet toiminnassa mukana!

Kirjaudu jäsensivuille, löydät sieltä toiminnan avuksi järjestötieto-/materiaalipankin. Sieltä löytyy ohjeita ja lomakkeita, sekä ideoita yhdistystoimintaan. Löydät sieltä myös ohjeita jäsenrekisterin sekä www-sivujen käyttöön.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset jotain, mitä ei täältä löydy, ota yhteyttä joko järjestöpäällikkö Sami Toivaseen tai järjestötiimin järjestöasiantuntija Sari Myrskynevaan. 

Sami Toivanen
sami.toivanen@omakotiliitto.fi
040 847 4440

Sari Myrskyneva 
(09) 6803 7126


Opintokeskus Sivis tukee aikuiskoulutusta

Sivis kouluttaa järjestötoimijoita

Yhdistyksenne toimihenkilöt voivat osallistua maksutta Opintokeskus Siviksen järjestämiin koulutuksiin. 

Koulutuksen aiheina ovat kouluttaja- ja ohjaajakoulutus, järjestö- ja kansalaistoiminta sekä tieto- ja viestintätekniikka.

Lue näistä lisää täältä

Sivis tukee yhdistystä jäsenten koulutuksessa

Sivis myös myöntää tukea yhdistysten omiin koulutuksiin. Lue siitä lisää täältä

sivisJärjestövakuutus

Omakotiliitto on vakuuttanut järjestön ja jäsenjärjestöjen aktiivit ja jäsenet liiton, piirin tai yhdistyksen matkoilla, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lisäksi vakuutukseen sisältyy linnunpönttötalkoot tapaturman osalta myös ulkopuolisille ei liiton jäsenille eri puolilla Suomea. Tapaturmasta korvataan vain hoitokuluja enintään 5.000 euroon saakka per tapaturma. Turva on toissijainen. Järjestötehtäviksi ei katsota säännöllisesti järjestettyä urheilu- ja harrastetoimintaa.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä