Yhdessä olemme enemmän

Paikallistoiminta on erittäin tärkeää yhteisöllistä toimintaa, joka tuo ihmisiä yhteen paitsi mielekkään toiminnan merkeissä, myös alueen pientaloasukkaiden etujen valvonnassa. Alan ainoana valtakunnallisena pientaloasumisen etujärjestönä Suomen Omakotiliitto arvostaa ja haluaa tukea paikallisyhdistysten toimintaa. Mitä enemmän Omakotiliitossa on jäseniä, sitä suuremmat ovat vaikutusmahdollisuutemme kaikkia omakotiasujia koskettaviin valtakunnallisiin lakeihin, säädöksiin ja maksuihin.

  • Omakotiliitto toimii yhdistyksen tukena
  • Hoidamme jäsenpalvelun ja laskutuksen
  • Tuotamme yhdistyksen jäsenkortin
  • Toimitamme materiaalit markkinointiin ilmaiseksi
  • Tuemme yhdistysten jäsenhankintaa liittymislahjoin
  • Autamme viestinnässä
  • Tuotamme tietoa, jäsenpalveluja ja etuja yhdistysten jäsenten hyödyksi
  • Olemme tukena yhdistyshallintoon, talouteen ja yhdistyksen toiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa 

Tilaa materiaalit yhdistyksen tapahtumaan

Yhdistys saa veloituksetta käyttöönsä Omakotiliiton esitteitä ja Omakotilehtiä markkinointitarkoituksiin. Tilaa materiaalit liiton toimistolta hyvissä ajoin.

Tutustu materiaaleihin!

Ryhdy vapaaehtoiseksi ‒ sitä arvostetaan ja tarvitaan!

Omakotiliitossa toimii yhteensä 1 100 järjestöaktiivia, jotka ovat jäsenten asialla. Mukana on vuosikymmeniä toiminnassa olleita konkareita sekä uusia, innokkaita tulokkaita. Yhteistyöllä saadaan aikaan merkittäviä tuloksia paikallisesti, yhdistysten kesken ja myös alueellisesti.

”Jyvässeudun Omakotiyhdistys on hankkinut lukuisan määrän hyviä jäsenetuja, jotka ovat kaikkien liiton jäsenten käytössä, kun he vierailevat Jyvässeudun alueella.”

”Tervakosken Omakotiyhdistys on järjestänyt kunnan viranhaltijoille kiertokäynnin kohteisiin, jotka vaativat toimenpiteitä aluekehityksen ja turvallisuuden näkökulmasta.”

”Pohjois-Karjalan Piirijärjestö on tehnyt pitkäjännitteistä yhteistyötä Pohjois-Karjalan Sähkön kanssa, ja nyt edut ovat myös muiden liiton jäsenten saatavilla.”


Kyllä, haluan toimintaan mukaan!

Jätä yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä.
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä