Uutisia Omakotiliiton kumppaneilta

10.12.2018 15.39

Masterpipelta uusi ja helppokäyttöinen lattiakaivo

Uuden Masterkaivo-lattiakaivon virtaama on jopa 50 % parempi kuin muissa markkinoilla olevissa lattiakaivoissa. Lisäksi se on entistä helpompi puhdistaa. Masterkaivo-lattiakaivoa on viime kesästä lähtien asennettu viemärisaneerauskohteisiin jo yli 250 kpl.

Sukitusmenetelmällä tehtäviin viemärisaneerauksiin erikoistunut Masterpipe Oy on kehittänyt uuden, entistä paremman ja helpommin puhdistettavan lattiakaivon. Tuotteen kehittämisestä vastannut Masterpipen työnjohtaja Olav Törnroos kertoo, että uusi asentaja- ja käyttäjäystävällinen lattiakaivo on puolentoista vuoden tuotekehittelyn tulos:

– Uutta lattiakaivoa kehittäessämme tavoitteenamme oli parantaa kaivon virtaamaa ja tehdä siitä entistä helpommin puhdistettava. Lopputuloksena syntyi uusin tulokas Masterkaivo-tuoteryhmään, uusi lattiakaivo, jonka virtaama on jopa 50 % parempi kuin muissa markkinoilla olevissa lattiakaivoissa – eli vesi juoksee 50 % aikaisempaa nopeammin viemäriin. Uutuus on patentoitu ja VTT:n testaama.

Toinen merkittävä parannus uudessa Masterkaivo-lattiakaivossa on sen helppo puhdistettavuus, kertoo Olav Törnroos:

– Uutuudessa hajulukon voi irrottaa yksinkertaisesti käsin nostokahvasta, ilman työkaluja. Muovisen hajulukon voi puhdistaa juoksevan veden alla ja napsauttaa takaisin paikalleen.

Uutta Masterkaivo-lattiakaivoa on viime kesästä lähtien asennettu viemärisaneerauskohteisiin jo yli 250 kpl.

Masterpipe-Olav-ja-lattiakaivo
Työnjohtaja Olav Törnroos esittelee uusinta Masterpipen lattiakaivomallia, joka on helppo avata ja puhdistaa.

Patentoitu lattiakaivo vanhan kaivon sisälle

Masterpipe on lattiakaivosaneerauksien edelläkävijä, sillä se on kehittänyt ensimmäisen patentoidun lattiakaivon jo vuonna 2012. Kehitystyö lähti liikkeelle todellisesta tarpeesta, sillä ennen Masterkaivoa lattiakaivon uudistaminen oli ollut yksi kriittisimmistä putkiremontin vaiheista. Pinnoitetut lattiakaivot eivät kestäneet, ne olivat tunnetusti koko putkiremontin heikoin lenkki.

Masterpipen lattiakaivot kestävät likavesiä ruostumatta kymmeniä vuosia, sillä ne valmistetaan ruostumatonta terästäkin kestävämmästä haponkestävästä teräksestä, joka kestää niin mekaanista kuin kemiallistakin rasitusta.

Masterpipe-lattiakaivot asennetaan asunnossa vanhan lattiakaivon sisään niin, että märkätilojen laatat ja vesieristeet jäävät ehjiksi. Uusi lattiakaivo kiinnitetään viemäriputkeen saumattomasti sukittamalla.

Masterpipe-Uusi-kaivo-ja-patenttipaperi
Masterpipe-lattiakaivo perustuu kestävyyteen ja helppoon puhdistettavuuteen. Se asennetaan vanhan lattiakaivon sisälle. Lattiakaivolla on ensimmäinen patentti lattiakaivomaailmassa.

Masterpipe uusii viemäreitä kaikkialla Suomessa

Masterpipe suunnittelee ja toteuttaa sukitusmenetelmällä toteutettavia viemärisaneerauksia sekä myös pelkkiä lattiakaivojen saneeraustöitä ympäri Suomen. Saneerauskohteet kattavat kaikenlaiset rakennukset suurista kerrostaloista omakotitaloihin. Yhteensä Masterpipe-saneerauksia on valmistunut tähän mennessä yli tuhanteen kotiin.


Lue täältä lisää Masterpipen lattiakaivosta >>


Lisätietoja:

Työnjohtaja, tekninen asiantuntija
Olav Törnroos  040 591 3253
olav.tornroos@masterpipe.fi

Toimitusjohtaja
Tony Leivo 040 500 0639
leivo@masterpipe.fi


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä