Uutiset ja tiedotteet

8.1.2019 10.09

Jäsenkorttiposti 2019 saapuu jäsenille tammikuun lopulla

Osoitteenmuutos ja paikallisyhdistyksen vaihtaminen onnistuvat helposti sähköisellä lomakkeella.

Jäsenkortit ja jäsenmaksulaskut vuodelle 2019 saapuvat jäsenille tammikuun lopulla. Uusille jäsenille, jotka ovat vastikään liittyneet jäseneksi, posti saapuu noin viikkoa myöhemmin. Viime vuoden jäsenkortti on voimassa vielä tammikuun 2019 ajan.

Edullinen jäsenmaksu saa nopeasti vastinetta paikallisyhdistysten, piirijärjestöjen ja Omakotiliiton hyvistä jäseneduista. Edut löytyvät jäsenkorttikirjeestä ja löydät ne myös täältä: alennukset jäsenetuliikkeistä sekä Omakotilehti, neuvontapalvelut ja huoltokirja.

Jäsenkortin Cashback-ominaisuudesta voit lukea lisää täältä >>

Jäsenkorttisi on myös käyttövalmis St1:n käteisalennuskortti >>


Jäsenkortti 2019

Osoitteenmuutos

Voit tehdä osoitteenmuutoksen sähköisellä lomakkeella, lähettämällä sähköpostia toimisto@omakotiliitto.fi, soittamalla puh. 09 680 3710 tai päivittämällä osoitteen suoraan jäsentietoihisi Jäsensivujen kautta.

Jäsensivuille käyttäjätunnuksena toimii oma jäsennumerosi ja salasana on oma postinumerosi (eli mahdollinen vanha postinumero, joka on kirjautumishetkellä jäsentiedoissa). Korjaa osoitteesi Omat tiedot -osiossa.

Huomioithan, että pelkän osoitteenmuutoksen myötä yhdistys ei vaihdu automaattisesti uuden asuinpaikkakunnan yhdistykseen. Yhdistyksen vaihdosta tulee siis ilmoittaa erikseen.

Yhdistyksen vaihtaminen

Jos olet muuttanut ja haluat vaihtaa paikallisyhdistystä, käy sekin vapaamuotoisella ilmoituksella toimistolle tai sähköisellä lomakkeella.

Huom! Kun olet saanut uuden jäsenkortin vuoden alussa ja haluat vaihtaa yhdistystä, älä tällöin maksa saamaasi jäsenmaksulaskua, vaan ilmoita liiton toimistoon, mihin yhdistykseen haluat vaihtaa jäsenyytesi. Postitamme sinulle uuden yhdistyksen jäsenkortin ja jäsenmaksulaskun, jolla voit maksaa uuden yhdistyksen jäsenmaksun.

Jos vaihdat paikallisyhdistystä myöhemmin vuoden aikana, uuden yhdistyksen jäsenyydestä peritään uusi jäsenmaksu. Siksi suosittelemme yhdistyksen vaihtamista heti vuoden alussa (ennen vanhan yhdistyksen jäsenmaksun maksamista) tai vuoden lopussa (marras-joulukuussa).

Yhdistyksen yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää oman paikallisyhdistyksen toiminnasta tai haluat antaa palautetta yhdistykselle, voit olla yhteydessä suoraan yhdistykseen. Kaikki Omakotiliiton jäsenyhdistykset yhteystietoineen löydät täältä >>

Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen

Omakotiliitto tiedottaa ajankohtaisista asioista sähköisillä jäsenkirjeillä. Tarkista jäsenkorttikirjeestä sähköpostiosoitteesi ja ilmoita muutokset/puuttuva osoite liiton toimistolle: toimisto@omakotiliitto.fi. Jäsenet, joilla on sähköpostiosoite jäsentiedoissaan, osallistuvat 500 € matkalahjakortin arvontaan.

Jäsenyyden päättäminen

Jos haluat erota paikallisyhdistyksestä ja Omakotiliitosta, tulee tästä ilmoittaa liiton toimistoon. Jäsenyys ei pääty automaattisesti laskun maksamatta jättämiseen. Omakotiliitto ei voi poistaa jäsenyyttä rekisteristä ilman jäsenen itsensä tai yhdistyksen tekemää ilmoitusta. Jos jätät laskun maksamatta, lähetetään laskusta muistutuskirje.Omakotiliiton asiakaspalvelussa voi olla ajoittaista ruuhkaa viikoilla 5-7. Sähköposteihin pyrimme vastaamme ruuhka-aikana viimeistään viikon sisällä.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä