Uutiset ja tiedotteet

7.6.2018 Pientaloasukkaille äänitorvi Liperiin

Toukokuun lopussa perustettu Liperin Omakotiyhdistys ry ryhtyy huolehtimaan liperiläisten pientalo- ja vapaa-ajanasukkaiden asioista. Liperi on ollut ainoa Pohjois-Karjalan kunta, joissa ei ole toiminut omakotiyhdistystä.

Lue lisää

 

1.6.2018 SPEK: Ullakon palo-osastointi voi pelastaa rivitalon täystuholta

Vanhemmissa rivitaloissa ullakko voi olla talon päästä päähän ulottuva yhtenäinen avoin tila. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä asunnossa alkanut tulipalo saattaa levitä ullakon kautta koko rakennukseen, jolloin seurauksena voi olla rivitalon täystuho.

Lue lisää

 

25.5.2018 Omakotiliiton tietosuojaseloste

Omakotiliitto käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä tietosuojaperiaatteita noudattaen. Tutustu tietosuojaselosteeseemme. Tietosuojaselosteessa on huomioitu voimaan astuneen lainsäädännön tarkennukset.

Lue lisää

 

18.5.2018 Toukotalkoot: Tarkasta kotisi kuntoon

Useimmille meistä oma koti on koko elämän suurin investointi, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta! Vähintään kerran vuodessa on hyvä tehdä tarkastuskierros vakituisen asunnon ja loma-asunnon taloteknisten ja turvallisuutta lisäävien laitteiden kunnon toteamiseksi.

Lue lisää

 

20.4.2018 Maksumuistutusten eräpäivä on 30.4.2018. Laskuille tallentunut 20180430.

Maksumuistutuksissa on eräpäivä tulostunut väärin muotoon "20180430". Oikea muoto eräpäivälle on tietysti 30.4.2018. Pahoittelemme virheen aiheuttamaa hämmennystä!

Lue lisää


16.4.2018 Jätevesiviikko 16.-22. huhtikuuta: Ota loppukiri, kunnosta vesistön lähellä sijaitseva puutteellinen jätevesijärjestelmä

Valtakunnallisella jätevesiviikolla kiinteistönomistajia kannustetaan tarkistamaan, koskeeko jätevesijärjestelmän kunnostaminen heitä ja millä aikataululla. Maksutonta jätevesineuvontaa on tarjolla monin paikoin.

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä