Uutiset ja tiedotteet

24.11.2017 Paloturvallisuusviikko: Oma toiminta estää tulipalot

– Koska tulipalot johtuvat valtaosaltaan ihmisten toiminnasta, niitä voi myös ehkäistä. Avainasemassa on saada ihmiset oivaltamaan arjen riski ja poistamaan ne, sanoo Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön tiedotuspäällikkö Juha Hassila.

Lue lisää

 

15.11.2017 Omakotiliiton kotisivut uudistuivat

- Esimerkiksi oman yhdistyksen löytämistä olemme helpottaneet parantamalla hakutoimintoa, joka löytyy heti etusivulta, kertoo Omakotiliiton talous- ja kehityspäällikkö Katja Keränen.

Lue lisää


28.10.2017 Omakotiliitto: Uusi jätevesilainsäädäntö tuo huojennuksen tuhansille kiinteistöille Satakunnassa

Omakotiliiton edunvalvontatyön tuloksena valtiovalta on kohtuullistanut jätevesisääntelyä. Kuivan maan kiinteistöjen omistaja voi nyt itse päättää jätevesiremontin tekemisestä. Myös herkillä alueilla sijaitsevien kiinteistöjen tilannetta on kohtuullistettu.

Lue lisää


17.10.2017 Omakotiliiton työ tuottaa tulosta - Suomen hallitus peruu kiinteistöveron korotuksen

Omakotiliitto on vahvasti vaikuttanut siihen, että Suomen hallitus peruu kiinteistöveron korotuksen ja ettei kiinteistöveron alarajaa nosteta.

Lue lisää


16.8.2017 Kiinteistöliitto ja Omakotiliitto: Asumismenojen kasvu kuormittaa asukkaiden kukkaroa jo kohtuuttomasti

Omakotiliiton toiminnanjohtaja Kaija Savolainen korostaa, että on tärkeämpää kriittisesti tarkastella ja leikata kunnallisia ja yhteiskunnallisia menoja kuin jatkuvasti paikata kunta- ja valtiontaloutta kasvattamalla asumismenoja.

Lue lisää

 

16.8.2017 Asumismenot 2017 -tutkimus: Asumismenot vievät yhä suuremman osan suomalaisten tuloista – kaupunkien erot suuria

Asumismenot kasvavat vuosina 2017-2019 noin 2,5 % vuodessa, joskin tilanne vaihtelee kotitalouden, asumismuodon ja asuinpaikan mukaan. Selvityksessä on mukana 21 kaupunkia. Tänä vuonna tutkimuksessa on tarkasteltu myös sote-uudistuksen mahdollisia vaikutuksia asumismenoihin.

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä