Omakotiliitto SuomiAreenalla Porissa heinäkuussa 2018

Asumisen tunti 17.7.2018 klo 14.30

Omakotiliitto järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa tiistaina 17.7. klo 14.30–15.30 Purje-lavalla (Raatihuoneenpuisto, Hallituskatu) Asumisen tunti ♡ Asuntomessut  –tilaisuuden otsikolla:

Tulevaisuuden asuminen kaupungeissa: Vetovoimaa vai työntövoimaa – missä suomalaiset asuvat vuonna 2040?

Onko Suomessa vuonna 2040 vain kolme kaupunkia, joissa koko kansa asuu? Vai hajauttaako automaattinen liikenne ja etäläsnäolon mahdollisuudet ihmiset asumaan takaisin tasaisemmin ympäri maata? Lämpimästi tervetuloa seuraamaan mielenkiintoista keskustelua!

Panelisteina:
  1. toiminnanjohtaja Kaija Savolainen Omakotiliitosta
  2. toimitusjohtaja Erkki Heikkinen Kiinteistömaailmasta
  3. Keskustan kansanedustaja Matti Vanhanen
  4. Vihreiden nuorten puheenjohtaja Iiris Suomela ja
  5. Tampereen yliopiston sosiaalipolitiikan professori Liisa Häikiö.

Keskustelun tallenne löytyy Katsomosta

Tilaisuuden järjestävät Suomen Omakotiliitto ry, Kiinteistömaailma Oy, Demos Helsinki ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry. Tilaisuuden juontaja on toimittaja Nina Rahkola MTV Uutisista.

Tilaisuus on osa SuomiAreenalla päivittäin järjestettävää Asumisen tunti ♡ Asuntomessut -sarjaa. Tilaisuus esitetään myös reaaliaikaisesti Porin asuntomessuilla.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä