Uusimmat uutiset

19.3.2018 Historian ensimmäinen Lasten Omakotihiihto -kilpailu keräsi 59 pientä hiihtäjää Laajavuoren hiihtokeskukseen

Omakotiliiton ja Jyvässeudun Omakotiyhdistyksen lauantaina 17.3.2018 järjestämä Lasten Omakotihiihto -kilpailu oli menestys. Kilpailun kummina toimi hiihtolegenda ja omakotiaktiivi Immo Kuutsa, joka palkitsi henkilökohtaisesti jokaisen osallistujan.

Lue lisää

 

13.3.2018 Kunnallisissa asumismenoissa lähes 1 000 euron ero

Kuntien rooli asumisessa ja asumiseen liittyvissä kustannuksissa tulee korostumaan edelleen, kun sotetehtävät ja soterahoitus siirtyvät maakunnille. Vaarana on, että kunnallisveron jäädytyksen yhteydessä, muut maksut kuten kiinteistövero, vesi- ja jätemaksut paikkaavat kuntien kassaa.

Lue lisää

 

9.3.2018 Kutsu Suureen Mökkiläisseminaariin 13.4.2018 klo 13.30- (Kevätmessut, Helsinki)

Vapaa-ajan asukkaat ja valtakunnan päättäjät keskustelevat ajankohtaisista mökkeilyasioista. Mukaan seminaariin mahtuu 200 ensiksi ilmoittautunutta, jotka saavat sisäänpääsyliput Kevätmessuille maksutta.

Lue lisää

 

Toiminnanjohtajan terveiset

23.11.2017 Yhdessä saamme tuloksia

Energiatodistusta kohtuullistetaan kertoimien osalta vuoden 2018 alusta, jätevesisääntelyä on huojennettu, kotitalousvähennyksen korvausprosentti kasvoi ja maankäyttö- ja rakennuslakiin on saatu parannuksia esimerkiksi vapaa-ajan asunnon muuttamiseksi pysyvään käyttöön. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän meillä on vaikutusvaltaa!

Lue lisää

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä