Hienoa, että olet hakeutunut yhdistyksemme kotisivuille!

Jäsenenä saat huomattavasti enemmän vastinetta jäsenmaksullesi ja mukana olollesi, kun lukaiset aika-ajoin mitä etuja, palveluita ja toimintaa Omakotiliitolla, www.omakotiliitto.fi, Varsinais-Suomen Piirillä ja Loimaan Seudun Omakotiyhdistyksellä on tarjolla. Kotisivut ja facebook tavoittavat Sinut nopeammin kuin muut mediamme.

Jäsenyyttä puntaroiva, sivuja läpikäymällä huomannet helposti, että mm. jäsenalennukset ja palvelut tuovat niitä käyttäessäsi jäsenmaksun helposti takaisin. Liittymisnappi on tällä sivulla. Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä puheenjohtaja Seppo Timoseen 040 836 3908 tai loimaanseutu@omakotiliitto.fi

Tietoja kotisivuille päivitetään jatkuvasti. Vilkaise välillä myös facesta @kotiloimaanseudulla, tykkää ja jaa, niin myös kaverisi saavat tietoa Loimaan Seudun Omakotiyhdistyksestä.

Napauttamalla alapuolella olevia Paikallinen etu -kuponkeja saat tarkempia tietoja eduista ja yrityksistä.
Jäsenyys omakotiyhdistyksessä kannattaa!

Loimaan Seudun Omakotiyhdistys toimii kaikien alueensa asukkaiden, myös vapaa-ajan asukkaiden, paremman asumisen ja viihtyvyyden puolesta. Jäsenenä saa kuitenkin huomattavasti enemmän.

Asumisviihtyvyyteen vaikuttavia oikeudellisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia tekijöitä ovat mm. tonttipolitiikka, kaavoitusratkaisut, verotus, koulu, kunnallisten ja yksityisten palveluiden taso, hinta ja saatavuus sekä vanhoista asuinalueista ja varsinkin asukkaista huolehtiminen. Kuntaliitosten jälkeen moni entinen keskusta on nyt syrjäkylä.

Vuonna 2001 perustettu yhdistyksemme seuraa aktiivisesti, mitä alueellamme suunnitellaan ja tapahtuu. Toimimme yhteistyössä paikallisten vaikuttajien ja toimijoiden kanssa. Toivomme vinkkejä ja kehityskohteita jäsenistöltä. 

Valtakunnallisesti etujamme ajaa Suomen Omakotiliitto ry piirijärjestöineen. Liittoon kuuluu 257 yhdistystä, joissa on yhteensä yli 75000 jäsentä. Meitä on n. 250.

Saatavilla on etuja ja palveluita Liitolta, kts. www.omakotiliitto.fi, piirijärjestöiltä ja paikallisyhdistyksiltä. OMAKOTI-lehti neljästi vuiodessa, neuvontaa, huoltokirja, alennuksia ja tarjouksia yms. Olemme neuvotelleet jäsenalennuksia muutamista paikallisliikkeistä, järjestämme jäseniltoja ja muita tapahtumia sekä erittäin edullisia retkiä teattereihin tai muihin kiinnostaviin kohteisiin.. Yheistoimintayritykset tukevat toimintaamme eri tavoin. Tapahtumissa on voimassa järjestövakuutus.  Tärkeitä etuja ovat myös mahdollisuus vaikuttaa sekä tutustua ja verkostoitua muiden asukkaiden kanssa.

Tiedotamme järjestöpalstoilla Auranmaan Viikkolehdessä ja Loimaan Lehdessä sekä kokousasioista myös postitse.. Sähköpostitse ja facebookissa @kotiloimaanseudulla saavutamme toivottavasti jatkossa entistä suuremman osan jäsenkunnastamme.

Jäsenmaksumme on valtakunnallista keskiarvoa alhaisempi. Vuosimaksu on varsinaiselta jäseneltä 20.- ja perhejäseneltä 10,-. Liittyminen käy näpsäkästi näiltä sivuilta tai asioimalla puheenjohtajan tai muiden hallituksen jäsenten kanssa. Kaikille avoimilla reissuilla on myös mahdollista liittyä jäseneksi ja saada ao. matka jäsenhintaan.
Pystyäksemme paremmin huomioimaan jäsenistömme tarpeet hajanaisella toiminta-alueellamme ja kehittämään toimintaa, tarvitsemme palautetta ja ideoita esim. matka- tai teatterikohteista. Ottakaa yhteyttä hallituksen jäseniin, kts. yhteystiedot tai loimaanseutu@omakotiliitto.fi


Haluan liittyä jäseneksi!
Loimaan Seudun Omakotiyhdistys
20.00 €
Uutisia