Tervetuloa Keski-Karjalan Omakotiyhdistyksen kotisivuille!

Keski-Karjalan Omakotiyhdistys perustettiin alunperin nimellä Kiteen Pienkiinteistöyhdistys ry 21.5.1980 ja yhdistys päätti perustavassa kokouksessa liittyä Suomen Pienkiinteistöliittoon. Kevätkokouksessa 2009 yhdistys muutti nimensä Keski-Karjalan omakotiyhdistykseksi ja on myös nimensä muuttaneen (nykyisin) Suomen Omakotiliiton jäsen. 

Toimialueemme on nimenmuutoksen myötä koko Keski-Karjala: Kesälahti, Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi. Kuntaliitoksen jälkeen vuoden 2013 alusta alueen kuntia ovat Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi, alue säilynyt samana ja Kesälahti on nyt osa Kiteetä. 

Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton omakotiasujien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Yhdistyksemme jäsenet asuvat pääasiassa omakotitaloissa, mutta myös pari- ja rivitaloissa. Toiminnassaan yhdistys pyrkii edistämään pientalovaltaista asumismuotoa..

Jäseniä meillä on jo yli 900! Tule sinäkin mukaan!


Haluan liittyä jäseneksi!
Keski-Karjalan Omakotiyhdistys
23.00 €

Miksi Omakotiyhdistys?

Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen alueemme pientalo- ja vapaa-ajan asukkaat. Yhdessä voimme vaikuttaa paikallisesti mm. kaavoitukseen, ympäristöön, turvallisuuteen sekä asumisviihtyvyyteen. Tehdään meidän kunnasta paras mahdollinen paikka asua!

Edunvalvonnan lisäksi yhdistys voi järjestää myös paikallista toimintaa kuten luentoja asumisen asioista, kasvinvaihtopäiviä, kylätapahtumia, yms. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista toimintaa sinä kaipaisit alueellemme! Yhdistyksestä löytyy aina samanhenkisiä ystäviä, joten sinun on myös helppo toteuttaa itseäsi yhdistyksen kautta.

Risut, ruusut, ehdotukset ja muun palautteen voi laittaa osoitteeseenkeskikarjalanomakotiyhdistys@gmail.comYhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon

Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisen asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Liitto haluaa edistää pientalovaltaista asumistapaa ja tuoda suomalaiseen asumispolitiikkaan lisää todellisia vaihtoehtoja. Liiton tavoitteena on kohottaa omakotiasumisen arvostusta valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa sekä linjauksissa. Lue lisää liiton teemoista! Mitä enemmän meitä jäseniä on, sen paremmin meitä kuunnellaan! 

Liiton kautta saat neuvoja ja hyötytietoa sekä rahanarvoisia etuja. Lue lisää jäsenyyden hyödyistä.

Liity nyt ja ota edut itsellesi!


k_k_kartta