Tervetuloa Simonkylän omakotiyhdistyksen kotisivuille!

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1976 ja se toimii Vantaalla Simonkylän ja Ruskeasannan kaupunginosien pienkiinteistöjen (omakoti-, pari- ja rivitalojen) omistajien ja haltijoiden yhdyssiteenä valvoen heidän etujaan ja edistäen heidän yhteisiä harrastuksiaan.

Yhdistys järjestää alueelle yhteistä, yhdistävää toimintaa ja tarjoaa jäsenille omakotitalkkaripalveluita ja mahdollisuuden lainata puutarhatyökaluja ja -kalusteita. Seuraamme alueellamme tapahtuvia asioita ja tarvittaessa teemme esityksiä asioiden suhteen.  

Yhdistyksessämme on jo noin 700 jäsentä - liity sinäkin mukaan!

Ajankohtaisten asioiden tiedotus tapahtuu yhdistyksen Facebook-sivuilla (ei edellytä Facebook-kirjautumista!)

Lue täältä lisää Omakotiliiton sekä Uudenmaan piirin jäseneduista!Haluan liittyä jäseneksi!
Simonkylän Omakotiyhdistys
25.00 €

Yhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon

Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisen asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Liitto haluaa edistää pientalovaltaista asumistapaa ja tuoda suomalaiseen asumispolitiikkaan lisää todellisia vaihtoehtoja. Liiton tavoitteena on kohottaa omakotiasumisen arvostusta valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa sekä linjauksissa. Lue lisää liiton teemoista! Mitä enemmän meitä jäseniä on, sen paremmin meitä kuunnellaan! 

Liiton kautta saat neuvoja ja hyötytietoa sekä rahanarvoisia etuja. Lue lisää jäsenyyden hyödyistä.

Liity nyt ja ota edut itsellesi!


puronvarren tarinoita
Historiikki on ilmestynyt - lue lisää klikkaamalla kuvaa