Tervetuloa Rauman Pientalot yhdistyksen kotisivuille.

Rauman Pientalot yhdistys on perustettu 5.3.1980. Jäseniä on yli 1400 - tule sinäkin ja tuo myös ystäväsi mukaan!

Yhdistys on poliittisesti riippumaton ja jäseneksi voi liittyä asumismuodosta riippumatta. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsenten etujen ajamisessa asumiseen liittyvissä asioissa. Myös vapaa-ajan asuntojen omistajat ovat tervetulleita jäseneksi!Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät. Teollisuus, satama, kaksi maailmanperintökohdetta sekä runsas kulttuuritarjonta pitävät kaupunkimme vireänä.

Linkistä pääset Rauman sivuille, tutustu esimekiksi kaavoitukseen, oman alueesi suunnitteluun

https://www.rauma.fiMiksi Omakotiyhdistys?

Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen alueemme pientalo- ja vapaa-ajan asukkaat. Yhdessä voimme vaikuttaa paikallisesti mm. kaavoitukseen, ympäristöön, turvallisuuteen sekä asumisviihtyvyyteen. Tehdään meidän kunnasta paras mahdollinen paikka asua!

Edunvalvonnan lisäksi yhdistys voi järjestää myös paikallista toimintaa kuten luentoja asumisen asioista, kasvinvaihtopäiviä, kylätapahtumia, yms. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista toimintaa sinä kaipaisit alueellemme! Yhdistyksestä löytyy aina samanhenkisiä ystäviä, joten sinun on myös helppo toteuttaa itseäsi yhdistyksen kautta.


Haluan liittyä jäseneksi!
Rauman Pientalot Yhdistys
23.00 €

Yhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon

Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisen asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Liitto haluaa edistää pientalovaltaista asumistapaa ja tuoda suomalaiseen asumispolitiikkaan lisää todellisia vaihtoehtoja. Liiton tavoitteena on kohottaa omakotiasumisen arvostusta valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa sekä linjauksissa. Lue lisää liiton teemoista! Mitä enemmän meitä jäseniä on, sen paremmin meitä kuunnellaan! 

Liiton kautta saat neuvoja ja hyötytietoa sekä rahanarvoisia etuja. Lue lisää jäsenyyden hyödyistä.

Liity nyt ja ota edut itsellesi!


Syyskokous keskiviikkona 31.10.2018 

Valittiin seuraavaksi vuodeksi 2019 yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus
pj. Pasi Kaunisvirta 
Hallitus
Oiva Hannukainen, Esa Heinilä, Reijo Tuominen, Pertti Väkiparta, Pia-Lena Blomroos, Jorma Uusitalo, Teppo Mannila, Urpo Nieminen, Harri Vanne
Varalle Mauri Mäenpää, Mika Korhonen (uusi)


JÄSENMAKSU 2019 23,00 €


Sähköinen jäsenviestintä

Jos et ole ilmoittanut vielä sähköpostiosoitetta liitolle, tee se nyt, niin saat helposti käyttöösi jäsentiedotteet, aina tuoreeltaan. Sekä saadaan myös yhdistyksen tiedotteet kätevästi jaettua ja säästetään tällä euroja.
toimisto@omakotiliitto.fiHuom.
yhdistys on myös facebookissa

KÄYKÄÄ TYKKÄÄMÄSSÄ !