Lieksan Omakotiyhdistys

Huoltokirja

Omakotiliiton huoltokirja muistuttaa, neuvoo ja toimii ennakoinnin ja kunnossapidon apuna! 

Jäsenenä voit ottaa huoltokirjan käyttöösi painettuna huoltokirjana, huoltokirjapalveluna verkossa tai tulostaa itsellesi huoltokirjan tiedostosta kansioon.

KULUTUKSEN SEURANTA

Energian käyttö on yksi pientalon suurimmista menoeristä. Kun tunnet kulutuksen, voit suunnitella tarvittavia toimenpiteitä energian säästämiseksi. 

Suomalaisissa kodeissa sattuu vuosittain yhteensä jopa 40 000 vuotovahinkoa. Seuraamalla vedenkäyttöä säännöllisesti on mahdollista havaita myös piilevä putkivahinko.  

HUOLTOSUUNNITELMA

Kalenteri, joka opastaa ja neuvoo säännöllisiin huoltotoimenpiteisiin.

KÄYTTÖPÄIVÄKIRJA: KOTISI TÄRKEIN TIETOPANKKI

Merkitse ylös tekemäsi huoltotoimenpiteet, remontit ja korjaukset ja niiden ajankohta. Muista laittaa ylös myös toimittajien ja muiden toimenpiteisiin osallistuneiden yhteystiedot.

PTS – PITKÄNTÄHTÄIMEN SUUNNITELMA

Tunnista kotisi rakeneiden ja laitteiden elinkaari, ennakoi ja varaudu remontteihin ajoissa. Hyvällä huollolla ja ylläpidolla pidennät rakennuksen käyttöikää.

ASIAKIRJAT

Talleta kotisi asiakirjat joko sähkisenä tai paperilla samaan paikkaan. Huoltokirjaan voit liittää sähköiset dokumentit kuten käyttöohjeet.

HUOLTOKIRJAN KÄYTTÖÖNOTTO

Sähköinen huoltokirja

Kirjaudu huoltokirjaan jäsennumerolla ja salasanallasi ja aloita käyttö. Perustamistiedoissa sinun tulee ainoastaan nimetä talosi ja tonttisi, muut tiedot voit täydentää myöhemminkin. Siirry kirjautumissivulle tästä

Painettu huoltokirja

Jäsenet voivat tilata painetun huoltokirjan soittamalla liiton toimistolle p. (09) 680 3710 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@omakotiliitto.fi.

Tulostettava huoltokirja

Huoltokirja on myös ladattavissa Omakotiliiton Jäsensivuilta pdf-muodossa: 
Huoltokirja

Jos et tiedä tunnuksiasi, ota yhteyttä toimistoon toimisto@omakotiliitto.fi.