Tervetuloa Myllärinlaakson Omakotiyhdistyksen kotisivuille!

Myllärinlaakso on n. 300 taloutta käsittävä viihtyisä ja luonnonläheinen pientaloalue Myllypuron länsireunalla. Sen juuret ulottuvat 40-luvulle, jolloin ensimmäiset raivaajahenkiset perheet sijoittautuivat alueelle. Myllärinlaaksoon liittyy sen länsipuolella Myllärintanhua ja ja Hallainvuoren pientaloalue .

Alueella on omakotiyhdistys, joka toimii pienkiinteistön omistajien yhdyssiteenä valvoen alueen paikallisia etuja edistäen kiinteistön omistusta ja hallintaa koskevia harrastuksia sekä viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Myllärinlaakson Omakotiyhdistys eli MOY kuuluu Suomen Omakotiliittoon. Jokainen jäsenmaksun maksanut saa liiton lehden ja monipuoliset internet-palvelut, jotka saa käyttöönsä jäsennumerolla ja salasanalla (ensikerralla postinumero).


Lue täältä lisää Omakotiliiton sekä Helsingin piirin jäseneduista!


Haluan liittyä jäseneksi!
Myllärinlaakson Omakotiyhdistys
30.00 €

Miksi Omakotiyhdistys?

Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen alueemme pientalo- ja vapaa-ajan asukkaat. Yhdessä voimme vaikuttaa paikallisesti mm. kaavoitukseen, ympäristöön, turvallisuuteen sekä asumisviihtyvyyteen. Tehdään meidän kunnasta paras mahdollinen paikka asua!

Edunvalvonnan lisäksi yhdistys voi järjestää myös paikallista toimintaa kuten luentoja asumisen asioista, kasvinvaihtopäiviä, kylätapahtumia, yms. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista toimintaa sinä kaipaisit alueellemme! Yhdistyksestä löytyy aina samanhenkisiä ystäviä, joten sinun on myös helppo toteuttaa itseäsi yhdistyksen kautta.


Yhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon

Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisen asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Liitto haluaa edistää pientalovaltaista asumistapaa ja tuoda suomalaiseen asumispolitiikkaan lisää todellisia vaihtoehtoja. Liiton tavoitteena on kohottaa omakotiasumisen arvostusta valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa sekä linjauksissa. Lue lisää liiton teemoista! Mitä enemmän meitä jäseniä on, sen paremmin meitä kuunnellaan! 

Liiton kautta saat neuvoja ja hyötytietoa sekä rahanarvoisia etuja. Lue lisää jäsenyyden hyödyistä.

Liity nyt ja ota edut itsellesi!