Tervetuloa Länsi-Helsingin Omakotiyhdistyksen kotisivuille!

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana valvoa omakotitalon, vapaa-ajan asunnon sekä pientalonomistajien oikeudellisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja sekä edistää ja kehittää pientalovaltaista asumismuotoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä

Yhdistyksen toimialue käsittää Pitäjänmäen, Munkkivuoren, Kuusisaaren, Lehtisaaren ja Lauttasaaren alueet.

Länsi-Helsingin Omakotiyhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, jolla on omistus- tai hallintaoikeus omakoti- tai rivitaloasuntoon.

Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen alueemme pientaloasukkaat. Yhdessä voimme vaikuttaa paikallisesti mm. kaavoitukseen, ympäristöön, turvallisuuteen sekä asumisviihtyvyyteen. Tehdään Länsi-Helsingistä paras mahdollinen paikka asua!

Edunvalvonnan lisäksi yhdistys voi järjestää myös paikallista toimintaa kuten luentoja asumisen asioista, kasvinvaihtopäiviä, kylätapahtumia, yms. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista toimintaa sinä kaipaisit alueellemme! Yhdistyksestä löytyy aina samanhenkisiä ystäviä, joten sinun on myös helppo toteuttaa itseäsi yhdistyksen kautta.Haluan liittyä jäseneksi!
Länsi-Helsingin Omakotiyhdistys
24.00 €

Yhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon

Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisen asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Liitto haluaa edistää pientalovaltaista asumistapaa ja tuoda suomalaiseen asumispolitiikkaan lisää todellisia vaihtoehtoja. Liiton tavoitteena on kohottaa omakotiasumisen arvostusta valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa sekä linjauksissa. Lue lisää liiton teemoista! Mitä enemmän meitä jäseniä on, sen paremmin meitä kuunnellaan! 

Liiton kautta saat neuvoja ja hyötytietoa sekä rahanarvoisia etuja. Lue lisää jäsenyyden hyödyistä.

Liity nyt ja ota edut itsellesi!