NunnaUuni

NunnaUuni-tulisijan ostajalle Aika-tuotteen Hali - Pieni puunkannin kaupan päälle

Jäsenetuna NunnaUuni-tulisijan ostajalle Aika-tuotteen Hali - Pieni puunkannin kaupan päälle! Voit valita puunkantimen joko valkoisena tai mustana. Edun arvo 124 €. Edun saat jäsenetukorttia näyttämällä NunnaUuni-jälleenmyyjiltäsi. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.nunnauuni.com.

NunnaUuni Oy on Suomen ainoa varaavien täysvuolukivitulisijojen valmistaja.

Kaikkien varaavien tulisijojemme tulipesät ja lämmönvarausrakenteet valmistetaan oman esiintymämme vuolukivilajista, jota kutsumme Mammutti-vuolukiveksi. Tämän vuolukivilajin erinomaiset lämpöominaisuudet on todistettu geologisin tutkimuksin.

NunnaUuni-tulisijojen ulkoasua voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja sisustustyylin mukaisesti. Ajattoman tyylikkään ja luonnonmukaisen harmaan vuolukivipinnan rinnalle voit valita vaihtoehtoisia pintamateriaaleja.

NunnaUunin patentoiman Kultainen Tuli -palomenetelmän ansiosta puunpolton päästöt ovat pudonneet minimiin ja alittavat jo nyt vuoden 2022 EcoDesign-päästörajat. Varaavat NunnaUuni-tulisijat testataan varaavan tulisijan testillä (CE EN 15250), joka on tiukin tulisijojen testimenetelmistä.

Nunnanlahden Uuni -konserni on vakavarainen perheyritys, joka on riippumaton ulkopuolisista rahoittajista. Tulisijojen valmistuksesta, markkinointi- ja myyntitoiminnoista vastaa vuonna 2007 perustettu tytäryhtiö NunnaUuni Oy.

Konsernin päätoimipaikka ja tuotantolaitokset sijaitsevat Juuan Nunnanlahdessa Pohjois-Karjalassa. NunnaUuni-tulisijoja myyvät valtuutetut jälleenmyyjät kautta maan.

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä