Ledstore.fi logo pieni

Jäsenetuna Omakotiliiton jäsenille tarjoamme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Hyödynnäthän myös veloituksettoman valaistussuunnittelupalvelumme remontoijille ja rakentajille.

Lamppukauppa LedStore on jokaisen rakentajan ja remontoijan ammattitaitoinen kumppani led-valaistuksessa. Valikoimissamme ovat tyylikkäät ja laadukkaat led-valot sisä- ja ulkotiloihin, yli 200 tarkasti valikoitua tuotetta, joista suuri osa valmistutetaan itse valikoiduilla tehtailla. 

Tuomme arjen luksusta jokaiseen kotiin ja toimistoon toimivan valaistuksen muodossa hyvällä hinta-laatu-suhteella ja toimivalla takuulla. Laadun kulmakivinä meillä ovat kestävät materiaalit, uusinta teknologiaa hyödyntävät komponentit ja ajaton, skandinaavinen muotoilu. 

Koko valikoima nähtävissä livenä myymälässämme Vantaalla. Voi tavata meidät myös vuosittain Messukeskuksen Kevätmessuilla ja Habitaressa.

Jäsenedun saat käyttöön esimerkiksi jättämällä verkkokaupassa tarjouspyynnön ostoskorista ja kirjoittamalla huomioita tilauksesta -kenttään, että olet Omakotiliiton jäsen. Tarjouksen voi pyytää myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Palvelemme myymälässämme Vantaan Koivuhaassa (Mesikukantie 16, 01300 Vantaa) ma-pe 8.30-15.00, torstaisin klo 17 saakka, ja lauantaisin klo 10-14. Sunnuntaisin myymälämme on suljettu. Suunnitteluasiakkaat sovittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Verkkokauppamme löydät osoitteesta LedStore

Tutustu LedStoren tuotteisiin

Kurkkaa ajankohtaiset tarjoukset

Tutustu tuotteiden esittelyvideoihin LedStoren You Tube-kanavalla.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä