Jäsenenä saat neuvontaa, rahanarvoisia etuja ja edunvalvontaa

Jäsenyys kannattaa, koska pienellä jäsenmaksulla varmistat, että saat ajankohtaista ja tärkeää tietoa asumisesta, neuvontaa ja rahanarvoisia etuja. Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen niin laki-, rakennus- ja energiakysymyksissä kuin pihanhoitopulmissakin.

NEUVONTAA

Jäsenemme saavat veloituksetta laki-, rakennus- ja energianeuvontaa. Myös pihasuunnittelu- ja puutarhaneuvoja palvelee jäseniämme huhtikuusta syyskuuhun. Neuvontapäivät ja -numeron jäsenemme löytävät jäsensivuilta tai Omakotilehdestä.

HUOLTOKIRJA

Jäsenemme saavat veloituksetta huoltokirjan tai voivat tehdä omalle kodilleen maksuttoman, sähköisen huoltokirjan jäsentunnuksilla.

ETUJA JA ALENNUKSIA

Pienen jäsenmaksumme, noin 30 euroa vuodessa, saat helposti takaisin hyödyntämällä yhteistyökumppaneidemme etuja. Tutustu Omakotiliiton ja paikallisyhdistysten etuihin ja ota hyödyt itsellesi! 

Jäsenillemme on muun muassa seuraavia etuja:
  • RTV:n myymälöistä alennusta 10‒35 % ja tarjoustuotteistakin aina -5 %
  • Kotipuutarha-lehden ensitilaus -50 %
  • Viherlandiasta alennusta normaalihintaisista tuotteista -10 %

OMAKOTILEHTI

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa kotiisi Omakotilehden, joka on täynnä kiinnostavaa ja tarpeellista asiaa asumisesta, remontoinnista ja pihanhoidosta.LIITY TÄSTÄ JÄSENEKSI, SE KANNATTAA!      

Jäsenmaksu on noin 30 € vuodessa paikallisyhdistyksestä riippuen. Tarkan jäsenmaksun löydät yhdistysten tiedoista. Liittyessäsi voit jättää paikallisyhdistystiedon myös tyhjäksi, niin liitämme sinut sopivaan yhdistykseen osoitteesi perusteella.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä