Kirjaudu jäsensivuille
Kirjaudu
Omakotiyhdistykset ja piirit
Liity jäseneksi

Suuret edut pieneen hintaan!
Liity jäseneksi nyt. Jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin, suositusjäsenmaksu on vain 30 € vuodessa. Huom! Nyt loppuvuosi maksutta!

Liity nyt

Jäsenkirje 4/2017

HYVÄ JÄSEN!
Oheisessa jäsenkirjeessä ajankohtaista asiaa Omakotiliiton jäsenyhdistysten jäsenille. Lue jäsenkirje tästä (pdf).

 

Aiemmat jäsenkirjeet >

 

Paikalliset jäsenedut

Omakotiliiton paikallisyhdistykset ovat hankkineet jäsenilleen paljon omia paikallisia jäsenetuja. Monet jäsenyhdistykset tarjoavat jäsenetuja omilta yhteistyökumppaneiltaan, esimerkiksi rautakaupoista.

Useimmilla yhdistyksillä on tarjota jäsenilleen jäsenetuna erilaisia pihan hoitoon ja talon huoltoon liittyviä vuokralaitteita, kuten oksasilppureita, pensasleikkureita, peräkärryjä, klapikoneita, painepesureita ja jatkotikkaita. Laitteiden vuokraushinnat eivät päätä huimaa!

Voit tarkastaa paikallisyhdistyksen tarjoamat jäsenedut jäsenyhdistyksen yhteyshenkilöltä tai yhdistyksen nettisivuilta.

Tällä sivulla kerrotaan paikalliseduista, joita yhdistykset ovat hankkineet kaikkien Omakotiliiton yhdistysten jäsenten käyttöön!

 

 


Jyvässeudun Omakotiyhdistys on neuvotellut valtakunnalliset jäsenedut Viherlandian, Jyskän Varastomyymälän, Tarkastustalon ja Ravintola Kuparipannun kanssa. Kaikki Omakotiliiton jäsenyhdistysten jäsenet voivat hyödyntää jäsenetualennukset jäsenkorttia näyttämällä.

   

 

 

Omakotiliiton piirijärjestöillä ja Teboililla on aluekohtaisia sopimuksia lämmitysöljyn hinnoista. Tarkista etusi omasta piiristäsi, piirin yhteyshenkilöltä: http://omakotiliitto.fi/yhdistykset.

Omakotiliiton piirijärjestöillä on piirin yhdistysten jäseniä koskevia omia sähkönmyynnin puitesopimuksia. Lisätietoja näistä sopimuksista piirijärjestöjen kotisivuilta:
Uudenmaan piiriwww.omakotiliitto.fi/uusimaa
Pohjois-Karjalan piiriwww.omakotiliitto.fi/pohjois-karjala
Pohjois-Savon piiriwww.omakotiliitto.fi/pohjois-savo